Reign of Svargthor

Første spilgang

Den flammende himmel

En meteor flænger himlen og sender gruppen på udflugt efter meteorstykket. Tilsyneladende er værdien af det stof, som meteoret er lavet af, særdeles høj, hvorfor Raivin – Mayflowers magiker – sender gruppen afsted.

Udover at meteoret er værdifuld fortæller Raivin også om en gammel spådom:
”Thi nærmer dagene sig, hvor himlen åbner sig og ilden fyger. En ildstråle på nattens tæppe flettes til mange, og varsler enden på orden og starten på kaos. Mænd med halve ansigter og flere arme vil igen gå på jordens overflade. Døden indtræffer. Døden lever.

Må guderne være med os, når vi påbegynder rejsen mod mørket. Kun de kan hjælpe os mod Svargthor og hans undersåtter.”. Helridge Hawkins 1029

På vej til nedfaldsstedet begynder et voldsomt uvejr, som tydeligvis er magisk. Det får gruppen til at søge ly i Froskors tårn, der til deres overraskelse tilsyneladende er beboet. En lille gruppe Beshaba-tilhængere søger også ly og selvom der bliver kaldt stormfred ender det med en konfrontation. Efter konfrontationen bliver de kontaktet af en halving, der bor på første sal i tårnet.

Gruppen haster dog videre til nedfaldsstedet, hvor de finder flere blodshænder, der går og eftersøger krateret. De flygter dog, da de ser gruppen.

Gruppen finder en del af det stof, som de er sendt i byen efter, og mens de leder bliver de opmærksom på en vanskabt dreng, der undskylder mange gange for at være løbet væk fra dem. De finder ud af, at han har været taget til fange af en gruppe blodshænder, og rider derefter tilbage til Mayflower og aflægger rapport til Raivin.

Comments

RikkiTholstrupJrgensen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.