Star

En ældre magiker, der med sit store grå skæg og det lange hvide hår, umiddelbart ser ud som en mand i sine sene år. Udseendet står dog i stærk kontrast til hans bevægelser, som er flydende og smidige. Hænderne er tynde og fingrene er lange. De plejede negle har tegninger af himmelrummets figurer, og små streger kan også anes på håndryggen, som om Star har store tatoveringer op af armen. De klare lysende blå øjne er skarpe og beskuende. Han kigger altid direkte på dem han snakker med.

Star er klædt i en hvid robe med Mystras symbol på brystet (En cirkel med syv stjerner og en rød tåge, der falder ned i midten af cirklen). Den røde tråd i kanten af roben giver et adeligt skær til Star. Et bælte med en meget fint udskåret spænde i træ pryder maveregionen. Han bærer ingen hovedbeklædning, men har ofte bundet sit lange grå hår i en hestehale. Hans våben er en stav af et blåligt metal, som helt sikkert er magisk.

Star er velformuleret og han snakker langsomt og tydeligt. Han er omgivet af en stor mængde magi, og vil altid være beskyttet af diverse anti-formularer.

Star tror ikke på det gode i Kaos og vil aldrig lade Mystratroende tage del i Kaosartefakter. Star er overbevist om, at Kaos og de individder, der støtter Kaos er ude på at støde Mystra af tronen som Magiens Gudinde. Ved at benytte Kaos som en anden form for magi, føler Star, at Mystras magt er truet.

Star

Reign of Svargthor RikkiTholstrupJrgensen