Reign of Svargthor

Anden spilgang

Død over Blodshænderne

Sammendrag af halvanden spilgang:

Gruppen ved, at der er Blodshænder i udkanten af Lhoirwood-skoven og da to elever fra den lokale skole bliver kidnappet, peger alt i retningen af, at det er Blodshænderne, der er på spil.

Gruppe kan tracke sporene helt til en lille hytte, hvor der er fire synlige Blodshænder. Gruppen bliver dog opdaget, og et overraskelsesangreb bliver ikke til noget. Kampen er dog nogenlunde begivenhedsløs, og efterfølgende finder gruppen en lem til en kælder.

I kælderen finder de seks fanger, hvoraf de to er de bortførte drenge. Alle sover og får sprøjtet en sort klæbrig masse direkte ind i blodårene. Gruppen finder også et kammer med underlige remedier, hvilket også resulterer i en kamp, hvor en Magiker slipper væk fra gruppen.

Gruppen finder et par halvbrændte papirlapper med tekst, men tager eller fangerne med tilbage mod Mayflower. På vej ud af skoven bliver de oppasset af et par præster fra Eager, der forsøger at nedlægge dem. Og selvom det bliver en hård kamp, så slipper gruppen med skindet på næsen og ridder tilbage til Mayflower, hvor de aflægger rapport til Raivin.

Comments

RikkiTholstrupJrgensen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.