Reign of Svargthor

Tredje spilgang

A visit to the Harbor

Gruppen bliver sendt til Cass Harbor for at tale med nogle indbyggere i byen. Da de kommer frem til byen finder de byen slagtet. Alle lig er slæbt indenfor, og der er ikke noget liv i byen.

Gruppen finder ned til det hus, som de skulle mødes ved, men i stedet for at møde levende personer, bliver de lokket i baghold af nogle skabninger (Trogs og en shade). Det lykkedes med nød og næppe at dræbe dem, hvorefter de igen må tage tilbage til Mayflower.

I Mayflower sender Raivin gruppen til Hazuth for at aflægge rapport hos Star. En gruppe er ifølge Star sendt i forvejen, men der er ingen, der har set dem.

Star påstår også, at de ikke har set andre fra Mayflower end gruppen. Star vil gerne have gruppen til at undersøge Cass Harbor lidt mere intenst og så tage videre til Mayflower, for at sikre, at byen ikke bliver angrebet af lignende uhyrer.

Comments

RikkiTholstrupJrgensen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.