Mayflower

Mayflower er en lille landsby med 212 indbyggere. På trods af den lille størrelse, så har der levet flere kendte personer i byen, hvoraf Raivin måske er en af de kendteste. Tidligere har Forskor også været en eventyrer, der har sat Mayflower på landkortet. På grund af disse kendte personer, så er der en tradition for, at byens unge optrænes til at være eventyrer, og uanset om man er smedelærling, købmandssøn eller landmandssøn (som der er flest af), så har man trænet hårdt i forskellige kampdiscipliner.

Raivin er byens magiker og kloge mand, og er altid klar med råd og vejledning til byens borgere. Han bor i det høje tårn på tre etager, der er bygget midt i byen. Han omtales altid med respekt, og han betragtes som byens reelle leder, selvom Mayflower også har en borgmester.

Byen er opbygget med et tårn i midten, der er omkranset af en markedsplads. Rundt om tårnet er alle vigtige bygninger. Rådhuset, købmanden, smeden, den lille Mystrakirke og den lille kro, kaldet Eventyrets Hvile.

På rådhuset regerer Gregers Gritt, som er en vellidt herre. Borgerne anser ham som en dygtig borgmester,specielt fordi han har sikret vanding af landbrugsjorden rundt om Mayflower, så der kan dyrkes flere forskellige slags afgrøder. Købmanden hedder Vern Hapstanse og er en tyk, grådig mandsperson, der ville sælge sin kone for guld, desværre er hun så grim at ingen vil købe hende. Eventyrets Hvile bestyres af Mauri Mort, og hans mad er kendt til vejen til Hazuth, flere gange har drow-elverne været forbi kroen for at smage på varerne.

Mayflower

Reign of Svargthor RikkiTholstrupJrgensen